maanantai 17. joulukuuta 2012

Joululahjalista


Terve joulupukki. Ajattelin pistää sulle vähän listaa mitä voit tuoda mulle, jos olet tänne Varkauteen tulossa sieltä pohjoisesta... tai mistä nyt tuletkaan. Olen hieman miettinyt, ja alkanut tulemaan siihen tulokseen, että olet sittenkin jostain Lähi-Idän alueelta joku öljysheikki, tai kuningashuoneen jäsen, kun rahaa riittää joka jampan lahjoihin.Oletko muuten kiinnostunut jalkapallosta? Osta WJK. Se pelaa 3-divarissa. Osta sinne sit Barcan ja Realin vaihtopenkkipelaajia. Voisin minäkin sen jälkeen kiinnostua paikallisesta jalkapalloilusta.

Ite en halua mitään gaaddääm aineettomia lahjoja, ja jos jotain papereitakin kirjeessä tuot, niin enintään joku lomaosake Välimeren alueelta. Mutta mielumin paketteja ja kovia sellaisia! Olen nimittäin ollut melko kiltti tänä vuonna. Kerran näytin keskisormea pyörälenkillä autoilijalle, mutta se ansaitsi sen. Ja koska mulla on mennyt näinkin hienosti, niin voisit panostaa normaalia enemmän mun lahjoihin1. Carl Zeiss Distagon T* 2,8/15mm ZF.2

Pistäs tollanen. Se on vaatimattomasti "World's best ultrawide SLR lens". Maksaa kolme tonnia. Kiinteä polttoväli ja käsitarkenteinen. En tiä tarvinko, mutta hieno se olis kameralaukussa.
 

2. The North Face 2-Metre Dome Tent

Retkeily uuteen malliin. Perusleiri olis todellaki perusleiri tämän massiivisen 8-hengen geodeettisen teltan kanssa. Ei tarvitsisi konttailla teltassa ja nukkua telttakankaassa kiinni. Voisi istuskella tuolissa ja nauttia aamiaisen vaikka pöydän ääressä, ja seistä käsillä teltan sisällä rommikaakaon nauttimisen jälkeen. Ainut huonopuoli on sen paino, reilu 20 kiloa. Eli tarvitsisin myös kantajan tämän teltan mukaan (nepalilainen?).
3. Suurennuskone

Tätä tarvitsisin oikeasti. Uuden kämpän vessaan on suunnitteilla pimiö. 4. Micrountuvatakki


 Untuva on aina untuva. Sitä ei kannata kokeilla, jos tuntuu siltä, että pärjää ilman, sillä sen jälkeen et enää tule toimeen ilman sitä. Untuvavaatteet ja -varusteet vain tuntuu niin hyvältä. Tälläinen takki olisi todella kätevä. Menee pieneen tilaan ja voisi olla aina mukana, silloinkin kun ei jaksa järeetä untuvatakki ottaa mukaan. Paljon monikäyttöisempi kuin järee rotsi.
5. Turbo Corsa

Sitten vielä vikaks voisit tuoda tuollaisen menopelin, B-korimallisen. Nykyisessä käytössäni olevassa mallissa on vain 45 hevosvoimaa. Tarvitsen enemmän löylyä, jotta työkaverien nuhapumput jää töistä lähdettyä parkkipaikkalle vain ihmettelemään, kun Corsa kaasuttaa kotia kohti! Tuollainen parisataa heppainen vastaisi huutoon enemmän kuin tarpeeksi. Näitä saa Saksasta, käy sieltä ettimässä.


Hei tänks jo etukäteen!

Views & landscapes


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti