lauantai 20. heinäkuuta 2013

Funktionaalinen kynnysteho osa2

Viimeinen kuukausi on sujunut lähes erinomaisesti harjoitellessa, tai siis kuinka siihen nyt vain löytyy aikaa kolmivuorotyön ohessa. Enimmäkseen lyhyttä ja kovaa on tullut ajettua. Kisoihin on pitänyt mennä - mennään mennään, kunhan olisi joku viikonloppu vapaata töistä.

Ajelin hieman testiä valtatie kakskolmosella. Aika hyvin on pari kertaa viikossa tehdyt vetoharjoitukset nostanut kynnystehoa. Nyt, vain kun jaksaisi, ja olisi aikaa jatkaa säännöllistä harjoitusta, niin alkaisi näyttämään hyvältä, ehkä jopa kisojen tulosluettelossa, jos sinne asti oma pyöräilykausi etenisi.


Testilenkit olen ajellut maantiefillarilla, mutta pääasiassa muut lenkit ajelen cyclolla. Ostin uuteen cycloon ajattomat Zipp 404-kiekot, ja liimasin niihin hyvät yleisrenkaat Challange Grifo-tuubit. Varkauden seudulla on mahtavia metsäautoteitä rullailla tällä setupilla, etenkin mäkistä maastoa riittää Keski-Savossa. Pyörä tyylikkäästi kuvattuna oman sänkyni alla. Over and out - lähden takaisin töihin... 16 tunniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti